Blondýnky- Vtipy

Thu Jun 13, 2013 2:14 pm

Brunetka, zrzka a blondýnka ztroskotaly na ostrově. Ze břehu je vidět na pevninu, ta je však dobrých 20 kilometrů daleko.
Brunetka se rozhodne, že se pokusí přeplavat. Skočí do vody a plave, plave, až už nemůže a utopí se necelých 10 kilometrů od pevniny.
Zrzka, když to vidí, dostane strach. Ale je jí jasné, že je to lepší zkusit než umřít hlady, a taky skočí do vody a plave. Je lepší než brunetka, ale i tak nevydrží a utopí se na patnáctém kilometru.
Blondýnka si řekne: „Když to nevyšlo těm dvěma, já to určitě dokážu!”
Skočí do vody a plave - pět, deset, patnáct, devatenáct kilometrů od ostrova. Ale pak se zastaví a zoufale vrtí hlavou: „Ne, dál už to nejde, jsem hrozně unavená... Radši poplavu zpátky a zkusím to ještě jednou!”

admintom

reply

Report post
Thu Jun 13, 2013 2:14 pm

Dvě blondýny se rozhodnou, že vyrazí do lesa pro Vánoční stromeček. Bloudí po lese, hodinu, dvě, tři.. Pak se ozve: Ivetooó máš už něco? Ne, vůbec nic a ty? Já taky né, tak co kdybychom vzali nějaký bez ozdob.

admintom

reply

Report post
Thu Jun 13, 2013 2:15 pm

Blondýnka se hlásí do firmy se zájmem o práci sekretářky. Ředitel se jí ptá: "A jak vám to jde na psacím stroji?"
Slečna se začervená: "Tak na tom jsem to ještě nedělala!"

admintom

reply

Report post
Thu Jun 13, 2013 2:16 pm

Blondýnka s brunetkou jdou pouští a vtom se před nimi objeví lev. Brunetka duchapřítomně hodí lvu písek do očí a křikne na blondýnu: "Honeeeeeem, utíkej."
Blondýnka na to: "Proč? Já jsem žádný písek neházela."

admintom

reply

Report post
Thu Jun 13, 2013 2:17 pm

Pěkná, mladá blondýnka nastoupí do podniku jako uklizečka. Hned druhý den si stěžuje nadřízenému..: "Pane vedoucí, včera mě na chodbě při práci někdo zezadu znásilnil!"
"A proč jste neutekla ?"
" Dozadu to nešlo a vepředu jsem to už měla vytřený!"

admintom

reply

Report post
Thu Jun 13, 2013 2:17 pm

Blondýna sedí doma děsně naštvaná, že je bez peněz a přemýšlí, jak by k penězům přišla. V tom ji napadne únos dítěte. Hned běží před školu, kde si vyhlídla prvního hezkého kluka a spěchá s ním domů.Doma usedne ke stolu a píše anonym: "Milá maminko,dnes jsem ti unesla syna a chceš-li ho ještě někdy vidět,tak dej do igelitky 1 000 000,- Kč a nech mi ji zítra v 16.00 v centru u kašny. Podpis: "Blondýna ". Zalepila obálku, předala ji klukovi a poslala ho s ní domů. Na druhý den běží ke kašně a tam igelitka s milionem a dopisem,v němž stálo: Posílám Vám ten milion jako výkupné, ale můžu Vám říct, že my blondýny bychom si takové sviňárny neměly dělat!!!

admintom

reply

Report post
Thu Jun 13, 2013 2:18 pm

Jsou 3 blondýny na opuštěném ostrově přiletí tam kouzelník a říká: "Každé slpním jedno přání."
První říká: "Chci být chytřejší než normálná blondýna", stane se z ní zrska a odplave.
Druhá říká: "Chci být chytřejší než tamta blondýna", stane se z ní bruneta postaví si vor a odpluje.
Třetí říká: "Chci být chytřejší než obě dvě dohromady", stane se z ní chlap a odejde po mostě.

admintom

reply

Report post
Thu Jun 13, 2013 2:18 pm

Přijde blondýnka před obchod a na dveřích vidí napsáno: OTEVÍRÁ SAMO! Tak se nadechne a zvolá: "Hej Samo! Tady Hana, otevři!"

admintom

reply

Report post
Thu Jun 13, 2013 2:22 pm

Víte, jak se pozná blbá blondýnka? Když jí řeknete, že voda je studená a ona si vezme dvoje plavky.

admintom

reply

Report post
Thu Jun 13, 2013 2:23 pm

Blondýna v domácích potřebách: "Jé to je hezká nádoba!"
Prodavač: "To je termoska."
Blondýna: "Termoska, k čemu to je?"
Prodavač: "V zimě to například udrží čaj teplý několik hodin a v létě zase studenou limonádu."
Blondýna: "To je dobrý, ale jak ta věc pozná, že je zima nebo léto?"

admintom

reply

Report post
Already a member?
Register now!
Create an account?
Sign up now!